Tinklalapio RSS srautas:

Du itin stiprūs antioksidantai – ciberžolė ir medus
Ciberžolė ir medus, kaip sako, pora kaip tvora. Tai – vieni stipriausių antioksidantų padedančių kovoti su daugybe lėtinių ligų. Be to jie yra ir natūralūs antibiotikai. Tiek ciberžolė, tiek medus, pirmiausia, yra maisto produktai, todėl jų vartojimas neturi šalutinio poveikio, ž …

Skrandžio rūgštingumas ir medus. Ar galima vartoti medų „kylant rūgščiai“?
Medus vėl tampa populiariu. Kartu su gerėjančiais mitybos įpročiais, atsidanda ir vis daugiau klausimų ar sergant įvairiomis ligomis saugu vartoti nekasdienius maisto produktus, taip pat ir medų. Atsakymas yra “taip”. Medus tikrai gali padėti sumažinti refliukso simptomus ir …

Medus ir kasa. Ar galima vartoti medų sergant kasos ligomis?
Medus – ir vaistas, ir maistas, ir desertas, ir užkandis. Pastaruoju metu jo suvartojama vis daugiau todėl dažnai kyla klausimų ar jį saugu vartoti sergant įvairiomis ligomis. Šiandien pakalbėsime apie kasą ir kokį poveikį jai daro medus, kada jį vartoti saugu bei pasidalysime keletu …

Cukrus, bet ne cukrus. Kas?
„Saldu, kaip du medu” – sakydavo mūsų senoliai. Ir jei Jums reikėtų apibūdinti medų, ko gero, pasakytumėte kažką panašaus. Gal tik nedaugelis pradėtų pasakoti apie vasarojančius laukus, žiedų aromatą, lengvą vasarišką vėjelį plaukuose ir bičių sparnelių plazdėjimą bei …