Tinklalapio RSS srautas:
Bulvių ir pomidorų pyragas (receptas)
Produktai, kurių reikės šiam pyragui: Paruošimas Įkaitiname orkaitę 200 laipsnių ir pradedame pyrago gamybą 🙂 2. Ant bulvių tepame baklažanų užtepėlę. Jos galima rasti visos parduotuvėse, gali būti ir keptų baklažanų užtepėlė jums patinkančio skonio. 3. Dedame kalendros lapelių, jie suteiks labai gerą skonį. Jei nemėgstate, galite dėti petražoles ar kitų žalumynų. 4. Paskutinis sluoksnis […]
The post Bulvių ir pomidorų pyragas (receptas) first appeared on VirtuvesNaujienos.lt. …
Suktinukai „Spring rolls“ ir „Summer rolls“ (3 receptai)
Sušių įkvėpti suktinukai Reikės: 8 ryžių popieriaus lakštų, 100 g sušių ryžių, 150 g šviežios lašišos filė, 50 g morkų, 50 g salierų stiebų. Padažui: 2 v. š. mirino, 2 v. š. ryžių acto, 3 v. š. sojų padažo, 1 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, 1 a. š. medaus, 2–3 šviežių petražolių lapelių (nebūtina), žiupsnio […]
The post Suktinukai „Spring rolls“ ir „Summer rolls“ (3 receptai) first appeared on VirtuvesNaujienos.lt. …
Baklažanas: Ko apie jį nežinome ir ką būtina iš jo pasigaminti
Gyvename tik kartą, tad privalome valgyti skaniai – tuo įsitikinęs Andrius Šimulynas, kuris instagrame su minia sekėjų dalijasi apetitą žadinančiais receptais. Kartais net pats paprasčiausias produktas namų virtuvėje gali virsti tikru šedevru – šįkart prekybos tinklo „Iki“ ambasadorius tai įrodė į rankas paėmęs baklažaną. Vos iš kelių ingredientų, nebrangiai ir paprastai galima pasigaminti nuostabiai skanią […]
The post Baklažanas: Ko apie jį nežinome ir ką būtina iš jo pasigaminti first appeared on VirtuvesNaujienos.lt. …
Lengvas obuolių ir varškės pyragas
„Iki“ konditeris Thierry Lauvray pasakoja, kad obuolių pyragas – vienas populiariausių kepinių visame pasaulyje, todėl jo receptų niekada nebus per daug. „Paprastai tešla obuolių pyragui būna sodri, trapi – tam reikia nemažai sviesto. Bet greitam, visiškai lengvai paruošiamam ir drėgnam obuolių kepiniui jo gali net nereikėti – pakaks varškės ir šiek tiek aliejaus. Tuo tarpu […]
The post Lengvas obuolių ir varškės pyragas first appeared on VirtuvesNaujienos.lt. …
Aprašymas: Restoranai Kaune – antras kauniečio studento restoranas Receptai Tilapija keptuvėje su kreminiu pomidorų padažu Receptai Autentiška gvakamolė, tiksianti prie visko (receptas) Restoranai Kaune – antras kauniečio studento restoranas Aktualijos Paroda „Rinkis prekę lietuvišką 2024“ – išrinkti metų gaminiai Aktualijos Kauno pašonėje atidaryta „La Luna kulinarija“ Virtuvė Kava. Ko dar apie ją nežinome? Virtuvė Kaip greičiau
Nuorodos: www.virtuvesnaujienos.lt
Veikla:
Veiklos kategorija:
Netikėtas artimo žmogaus dingimas – viena skaudžiausių gyvenimo situacijų. Tokiais atvejais šeima ir draugai dažnai išgyvena šoką, nerimą, neviltį. Laikas ima bėgti kitaip – kiekviena minutė atrodo kaip amžinybė, o atsakymai, kodėl ir kur dingo žmogus, neateina taip greitai, kaip norėtųsi. Nors policija atlieka didelį vaidmenį ieškant dingusių asmenų, ne visada tyrimai vyksta taip greitai […]
Pavilijonai – vienas sprendimas skirtingiems renginių formatams. Paviljonai tampa vis populiaresniu pasirinkimu įvairiems renginiams po atviru dangumi, nes jie suteikia tiek estetinį, tiek funkcinį sprendimą. Nesvarbu, ar planuojamos romantiškos vestuvės gamtos apsuptyje, gyvybinga amatininkų mugė miesto aikštėje, ar reprezentatyvus verslo renginys – tinkamai parinktas paviljonas gali visiškai pakeisti bendrą atmosferą. Šiuolaikiniai paviljonai pasižymi moduline struktūra, […]
Tunas – tai žuvis, kuri peržengia paprasto maisto ribas. Ji jungia tolimų vandenynų gaivą, šimtmečius skaičiuojančias žvejybos tradicijas ir šiuolaikinės virtuvės subtilybes. Įdomu tai, kad senovės Polinezijos gyventojai tuną laikė karalių stalo delikatesu, o japonų samurajai šią žuvį vertino dėl jos suteikiamos ištvermės. Šiandien tunas išlieka prestižinis produktas, tačiau jo skonis ir vertingos savybės tiesiogiai […]
Įžengus į konferencijų salę, viskas kalba už įmonę – net kėdžių atspalviai ar medžiagų faktūra. Psichologai pastebi, kad žmogus aplinką įvertina vos per 7 sekundes, o spalvų tonai gali net paveikti sprendimų priėmimo greitį. Todėl interjeras tampa ne tik estetikos, bet ir strategijos dalimi: tinkamai parinktos detalės formuoja aplinką, kurioje dalyviai jaučiasi užtikrintai ir patogiai. […]